De Harde Bonanza / #4 - Counting Wolves en de zeven zangers (S04)

Listen on

Episode notes

De podcast met hart voor hard! Een uur lang maken Suzanne Bosman en Mike Arntz metaalkabaal voor jou en door jou samengesteld. In de deze aflevering hoor je onder andere muziek van Vicious Rumours, Motorpsycho, Confessor en Sólstafir. 
Luisteraar Alexander verteld over de eerste kennismaking van zijn zoon met de hardere muziek en hoe ze samen naar het concert van Equilibrium zijn geweest. Suzanne heeft een tip uit Frankrijk meegenomen en Mike heeft een album van het Engelse Thunder uit zijn cd-kast getrokken. Te gast zijn bassist Valentijn Bakker en drummer Jari van Winkel van de Amsterdamse metalcore- band Counting Wolves. Suzanne en Mike praten met de mannen over de band, hun ervaringen tijdens wat de BBC noemde 'grootste oplichtingszaak in de muziek business' en de zeven zangers die op hun debuutalbum 'Nero' (releasedatum 28 augustus) zijn te horen. Natuurlijk wordt er ook een track van het album gedraaid.

Mail al je verzoeken, verhalen, muzikale herinneringen, anekdotes, album recensies en hopelijk binnenkort weer concertverslagen naar: [email protected] of volg ons via Instagram De Keiharde Pödcast.

Vind het je leuk om door ons te worden gebeld, zet dan ook je telefoonnummer in de mail!