De Harde Bonanza / #5 - Wat is de link tussen Aborted en action figures. (S04)

Listen on

Episode notes

De podcast met hart voor hard! Een uur lang maken Suzanne Bosman en Mike Arntz metaalkabaal voor jou en door jou samengesteld. In de deze aflevering hoor je onder andere muziek van Pro Pain, Sabaton en Baldrs Draumar.
De Keiharde kreeg een mail van Youri Verhoog met de vraag of de Nederlandse blackmetal band Asagaum besproken zou kunnen worden en of dat er een nummer van hen kan worden gespeeld. Natuurlijk kan dat en bellen Suzanne en Mike met componist, bassist en zangeres Obscura en wordt haar favoriete track 'Waar ik ben komt de dood' gedraaid. We dansen op de tip van Suzanne en Mike heeft het album van het Angra uit zijn cd-kast getrokken. Het nieuwe album 'ManiaCult' van de Belgische deathmetalband Aborted komt op 10 september uit en zanger Sven de Caluwé hangt aan de telefoon om uitleg te geven over de plaat en hij beantwoord alle prangende vragen die Suzanne en Mike hebben.

Mail al je verzoeken, verhalen, muzikale herinneringen, anekdotes, album recensies en hopelijk binnenkort weer concertverslagen naar: [email protected] of volg ons via Instagram De Keiharde Pödcast.

Vind het je leuk om door ons te worden gebeld, zet dan ook je telefoonnummer in de mail!