Koffie met de Toekomst - VDAB Work out Room

Koffie met de Toekomst XL - HR Test: Test je innovatieskills met INNDUCE.me

Listen on

Episode notes

Om te innoveren heb je niet alleen een goed idee nodig, maar ook een team met de juiste vaardigheden. Want het zijn mensen die innoveren, niet de bedrijven. Maar welke skills zijn er precies nodig om innovatie te doen slagen? INNDUCE.me heeft daarop een antwoord gevonden. Dankzij evidence based onderzoek, met onder andere professor Frederik Anseel en de Ugent, ontwierp het bedrijf een objectief assessment om de sterkte van de innovatievaardigheden van de medewerkers in kaart te brengen.

Ben je zelf bezig met innovatie? Schrijf je dan zeker in voor deze Koffie met de Toekomst. Peter Daels van INNDUCE.me vertelt hoe je een innovatieteam samenstelt om sneller en efficiënter te innoveren. Want innoveren doe je best niet tussen de soep en de patatten, maar wel met een dedicated team dat bestaat uit een ideator, een champion en een implementer. Ontdek tijdens deze sessie hoe je talenten binnen je organisatie identificeert, om innovatieve projecten tot een goed einde te brengen.

In deze Koffie met de Toekomst kom je te weten:
Wat de 4 pijlers zijn om succesvol te innoveren
Hoe je sneller kan innoveren met je bedrijf
Hoe Prof. Anseel zijn onderzoek aangepakt heeft over waarom innovatie wel of niet werkt
Hoe je innovatie samen met je medewerkers kunt versnellen
Wat ambidexterity met innovatie te maken heeft

Deze sessie maakt deel uit van Koffie met de Toekomst XL ‘HR Test’, waarbij we drie innovatieve tools in personeelsbeleid aan je voorstellen.